Object Veelgestelde vragen - Mijn Kraamkado

VEELGESTELDE VRAGEN

Lees hier de antwoorden op vragen die mij vaak gesteld worden. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem dan even contact met me op!
Wat is de huidige wachttijd?

De huidige wachttijd kun je zien op de contactpagina. Onthoud: goed werk kost tijd, want ik schilder alles met de hand! 

Worden de producten afgelakt?
Yes! Alle producten worden voorzien van een laklaag. Deze laag biedt bescherming, dus het kindje kan zonder zorgen op een geboortestoeltje klauteren of rondbanjeren met zijn of haar koffertje.
Maak je ook geboorteborden?

Nee, maar daar heb ik wel een adresje voor! Mijn vader is heel goed met geboorteborden. Hij maakt deze geheel naar eigen wens. Neem eens een kijkje op zijn website!

Is het mogelijk om producten te verzenden?

Jazeker! Dit kost €7,25 voor stoeltjes en kisten van maat ‘mini’, ‘klein’ en ‘medium’. Voor kisten maat ‘groot’ kost het €13.

Kan ik het geboortekaartje ook opsturen of afgeven?

Zeker kan dat, graag zelfs! Dan kan ik het geboortekaartje zo goed mogelijk naschilderen en de kleuren zo goed mogelijk gelijkend maken.

Zijn foto's van het geboortekaartje voldoende?

Ja hoor! Ik snap dat het niet altijd mogelijk is het kaartje op te sturen of af te geven. Ben je er dan wel bewust van dat de kleuren iets kunnen afwijken van het kaartje. Dit is namelijk niet altijd goed vanaf foto’s te zien.

Schilder je ook andere producten dan stoeltjes en kisten?

Yes! Alles wat van hout is kan ik beschilderen. Dus denk je eraan om een houten loopfietsje of poppenwagen kado te doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ook kan ik oude houten producten voor je oppimpen.

 

Is schilderen jouw werk of hobby?

Ik noem het graag een uit de hand gelopen hobby. 🙂 Ik heb een fulltime baan als content marketeer en in de vrije avond- en weekenduren schilder ik kraamkadootjes. Alhoewel ik mijn best doe om alle opdrachten zo snel mogelijk af te ronden, hoop ik dat je snapt dat jouw bestelling niet à la minute af kan zijn.

 

VOLG MIJN KRAAMKADO!

Altijd op de hoogte van de laatste werken.