Object Welk kado voor een babyshower of babyborrel? - Mijn Kraamkado

Welk kado moet ik geven voor een babyshower of gender reveal party?

door | jun 2, 2021

Leuk, binnenkort heb je een babyshower of gender reveal party! Maar wat kun je in godsnaam als cadeau geven? Vooraf weet je nog niet wat het geslacht wordt, je weet nog niet wat de stijl van het geboortekaartje of de babykamer gaat zijn, en je hebt geen idee wat de toekomstige ouders (nog) nodig hebben. Wat is dan een origineel en leuk cadeau?

Gepersonaliseerd kraamkado

Geef een gepersonaliseerde houten speelgoedkist of kinderstoeltje cadeau! Omdat deze vaak worden geschilderd aan de hand van het geboortekaartje en omdat je de naam van het kindje nog niet weet, kun je cadeau geven dat de ouders deze kist of het stoeltje nog tegoed hebben.

 Je geeft ze als het ware dus het tegoed dat ze bij de geboorte een gepersonaliseerd cadeau krijgen. Mocht je het een wat groot cadeau vinden, leg dan met de hele vriendengroep, familie of collega’s geld bij. Dan wordt het per persoon toch een aantrekkelijk bedrag.

Jouw eigen kraamkado

Ik schilder graag zo’n cadeau voor je! Laat mij op voorhand weten wanneer de toekomstige ouders zijn uitgerekend, dan reserveer ik vast een plekje in mijn agenda voor je. Zodra het geboortekaartje bekend is kun je deze naar me sturen en ga ik meteen voor je aan de slag. Zo kun jij jouw cadeau zo snel mogelijk aan de ouders overhandigen.

VOLG MIJN

KRAAMKADO!