Object Wat is een origineel kraamcadeau om te geven? - Mijn Kraamkado

Wat is een origineel kraamcadeau om te geven?

door | mrt 13, 2020

Wanneer je op kraambezoek of naar een babyborrel gaat, wil je natuurlijk wel met een origineel cadeau aankomen. Na het zoveelste knuffeltje of rompertje is het natuurlijk ook leuk voor de ouders om eens een ander cadeau in ontvangst te kunnen nemen. Ga daarom voor iets originelers!

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Het allerpersoonlijkste cadeau om te geven, is een cadeau dat speciaal voor het kindje gemaakt is. Bijvoorbeeld een speelgoedkist of kinderstoeltje dat beschilderd is aan de hand van het geboortekaartje van het kindje. Het voordeel hiervan is dat het zeker in de smaak valt bij de ouders: ze hebben immers zelf gekozen voor het ontwerp van het kaartje.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het fijnste is als je vóórdat het kindje geboren is even een berichtje stuurt met de uitgerekende datum en het product dat je graag wil bestellen. Dan reserveer ik alvast jouw plekje in mijn agenda en kan ik jouw cadeau zo snel mogelijk leveren. Stuur je pas een berichtje zodra het kindje geboren is, dan kan het zijn dat je nog een tijdje moet wachten voordat het klaar is. Afhankelijk van de wachtlijst.

Je kunt het geboortekaartje opsturen of er duidelijke foto’s van sturen. Vervolgens maak ik een schets van hoe ik het ontwerp voor me zie. Ben je hiermee akkoord? Dan ga ik aan de slag! Zodra je bestelling klaar is kun jij de show gaan stelen bij de kraamvisite.

VOLG MIJN

KRAAMKADO!