Object Speelgoed opruimen: persoonlijke speelgoedkist! - Mijn Kraamkado

Speelgoed opruimen: persoonlijke speelgoedkist!

door | aug 12, 2020

Iedere ouder zal het herkennen: een slaap-, speel- of woonkamer bezaaid met speelgoed. Dit wil je natuurlijk effectief opbergen, zodat je het gemakkelijk weer kan pakken en wegstoppen. Maar buiten praktisch wil je natuurlijk ook dat dit op een mooie manier gebeurt!

Gepersonaliseerde speelgoedkist

Daarom is een gepersonaliseerde speelgoedkist de uitkomst voor een mooie én praktische manier om al het speelgoed van jouw kindje op te bergen. Laat een speelgoedkist beschilderen naar eigen wens: kleuren en vormen die in jouw interieur passen, of die helemaal aansluiten bij het geboortekaartje van jouw kindje. Niet alleen mooi dus, maar ook nog super persoonlijk! Ga voor een formaat kist die in jouw huis past, óf die aansluit bij de hoeveelheid speelgoed van jouw kindje natuurlijk. 🙂 Ook superleuk om als kraamcadeau te geven!

Speelgoedkist naar eigen wens

Ik beschilder graag zo’n leuke speelgoedkist voor jou! Heb je al leuke ideeën, zoals figuren die jouw kindje leuk vindt, de naam of het ontwerp van het geboortekaartje? Alles is mogelijk! Omdat ik de kisten met de hand beschilder, kan ik het ontwerp precies naar eigen wens maken. Meer weten? Neem contact met me op!

VOLG MIJN

KRAAMKADO!