Object Wat is een leuk kraamkado om te geven met een groep? - Mijn Kraamkado

Wat is een leuk idee voor een kraamkado om te geven met een groep?

door | dec 6, 2019

Het blijft lastig om iets te regelen met een grote groep. Zoveel meningen, zoveel wensen! Met familie, de vriendengroep of collega’s: gezamenlijk een kado geven is natuurlijk heel leuk. Naast dat het kado de kersverse ouders zal blijven herinneren aan jullie groep, biedt het bundelen van alle budgetten veel meer mogelijkheden!

Gepersonaliseerd kraamkado

Daarom is het leuk om voor een groter kado te gaan met je groep. Een gepersonaliseerd kado is daar de ideale uitkomst voor. Aangezien dit met de hand wordt geschilderd, is de prijs van dit soort kado’s vaak wat hoger. Door met een groep de kosten te delen valt dit uitendelijk per persoon nog mee.

Omdat het kraamkado gepersonaliseeerd wordt door bijvoorbeeld de naam of het geboortekaartje erop te zetten, wordt het een enorm speciaal en persoonlijk kado. Daarnaast voorkomt het een hoop discussie in de groep: door het geboortekaartje na te laten maken weet je zeker dat het in de smaak valt bij de ouders. Zij hebben ten slotte zelf het kaartje uitgekozen.

Jouw eigen kraamkado

Ik maak graag zo’n gepersonaliseerd kraamkado voor jullie! Denk bijvoorbeeld aan een handige speelgoedkist of de combi van een leuk geboortestoeltje met kinderkoffertje. Het enige dat je hoeft te doen is me een berichtje te sturen met de wensen, ik doe de rest! Zo kunnen jullie een speciaal kado geven aan de kleine baby.

VOLG MIJN

KRAAMKADO!