Object Overleden kindje: dit is een mooi gebaar om te geven - Mijn Kraamkado

Overleden kindje: dit is een mooi gebaar om te geven

door | apr 29, 2021

Een kindje dat dood is geboren of een kindje dat wat langer heeft mogen leven maar toch is te komen overlijden: een ontzettend groot verlies voor ouders en naasten. Als ouder ga je op zoek naar manieren om dit te kunnen verwerken en het een plekje te kunnen geven. Of bij een sterfgeval in je omgeving zoek je naar een mooi gebaar om aan de ouders te kunnen geven, om ze op deze manier steun te bieden.

Een herinneringenkist

Een kistje dat bestemd is voor herinneringen aan het kindje kan een goede manier voor verwerking zijn. Het zoeken van het herinneringen en het vullen van het kistje is een mooi en dierbaar proces. Daarnaast kan het steun bieden om in de tijden erna regelmatig het kistje opnieuw te openen en alle herinneringen nog eens door te nemen. Dit zorgt ervoor dat je toch iets tastbaars hebt om van je baby of kindje, dat je helaas moet missen, hebt.

 

een memorybox laten maken

Vaak heeft het kindje een geboortekaartje. Dit is een mooi uitgangspunt voor een ontwerp van de memorybox, omdat dit toch een bepaalde identiteit van het kindje kan laten zien. Ik beschilder graag een herinneringenkist voor jou. Dit doe ik geheel naar eigen wens en de kistjes zijn beschikbaar in diverse formaten. Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

VOLG MIJN

KRAAMKADO!