Object Kraamkado ideeën om te geven met een groep - Mijn Kraamkado

5 ideeën voor kraamkado’s om te geven met de vriendengroep

door | okt 26, 2019

Hoera, er is een baby geboren in de vriendengroep! Dan wil je als vrienden, collega’s of familie van de kersverse papa(‘s) of mama(‘s) natuurlijk iets speciaals doen. Ik geef graag wat tips hoe jullie op een originele manier jullie vrienden kunnen verrassen.

Idee 1: Een geboortebord

Als er een kindje geboren is, dan mag iedereen dat weten! Een geboortebord is daarom de uitgelezen manier om op een creatieve en vrolijke manier te laten zien waar de pasgeboren baby woont. Het leukst is om één keer met de vriendengroep een geboortebord aan te schaffen, en dit bord rond te laten gaan in de vriendengroep bij ieder kindje dat geboren wordt. Ben je op zoek naar een goed adresje om geboorteborden te laten maken? Mijn vader maakt geboorteborden naar wens! Neem eens een kijkje op zijn website.

Idee 2: een newborn shoot

Dit is een bijzonder kado, wat eigenlijk al voor de geboorte gegeven kan worden. Bij een newborn shoot is het namelijk de bedoeling dat het zo snel mogelijk na de geboorte plaatsvindt. Daarom is dit een heel leuk kado om al te geven tijdens bijvoorbeeld de babyshower of gender reveal party.

Idee 3: de Rituals baby lijn

Ik ken weinig vrouwen die niet blij worden van Rituals. Ken je ook hun babylijn al? Deze ruikt heerlijk en is dus het ultieme verwenkado voor het kindje. En oh, vergeet vooral niet een kleinigheidje voor de mama erbij te kopen. Ook zij kan wel wat verwennerij gebruiken. 😉

Idee 4: een gepersonaliseerd kado

Twijfelen jullie wat de smaak van de nieuwe ouders is? Het is lastig om een kado uit te zoeken als jullie niet precies weten wat de ouders leuk vinden. Iets waar je deze smaak goed aan kan aflezen, is het geboortekaartje. Daarom kan het een goed idee zijn om dit geboortekaartje om te laten zetten naar een kado, zoals een speelgoedkist of stoeltje. Dan weet je zeker dat het kado in de smaak valt! Ik schilder graag jullie kraamkadootje aan de hand van het geboortekaartje. Neem even een kijkje bij de producten die ik maak!

Idee 5: een ouder-kind sieraad

Hoe leuk is het om hetzelfde sieraad als je kindje te kunnen dragen? Het is daarom heel verrassend en persoonlijk om zo’n emotioneel kado te kunnen geven. Ga voor een basic armbandje met minimalistische details, en koop dezelfde voor de ouder(s) en voor het kindje. Succes gegarandeerd!

VOLG MIJN

KRAAMKADO!