Object Dit zijn dé trends in geboortekaartjes voor 2021 - Mijn Kraamkado

Dit zijn dé trends in geboortekaartjes voor 2021

door | okt 30, 2020

Wekelijks zie ik een hoop geboortekaartjes voorbijkomen. Ik kan dus rustig zeggen dat ik inmiddels goed weet wat de trends van het moment zijn én wat de trends in 2021 gaan worden. Dus zoek je nog inspiratie? Dit zijn dé trends in geboortekaartjes voor 2021! Welke is jouw favoriet?

Regenboogjes

Zó leuk en schattig! Bijna iedere baby- of kinderkamer heeft wel een wandhanger van een regenboogje hangen tegenwoordig. Daarom mogen zij ook niet op de geboortekaartjes ontbreken! Combineer verschillende kleuren, lijnen en stipjes en ieder regenboogje is uniek: ik ben fan!

Jungle

De jungletrend blijft, en daar ben ik superblij mee! Ik hou namelijk zelf ook enorm van deze botanische stijl. Er is wel een verschuiving te zien: van de ‘standaard’ groene kleuren met goud, gaan we nu steeds meer naar de pasteltinten en combinatie met roze.

Geboortekaartjes op hout

Deze zag ik onlangs voor het eerst voorbijkomen, en het is zó bijzonder! Een kaartje wordt gedrukt op echt berkenhout. Heel uniek en eens wat anders dan een standaard kaartje. Het kaartje kun je makkelijk zelf aanpassen in online editors van bestelsites. Bron afbeelding: Hippe geboortekaartjes.

Beestenbende

Wat een gezelligheid, al die beesten op geboortekaartjes! Van vrije vogels tot aan stoere leeuwen en tijgers: wat een uiteenlopende diersoorten zie ik op geboortekaartjes voorbijkomen! 

Iedereen heeft natuurlijk een hele eigen smaak, maar trends zijn altijd handig om inspiratie op te doen! Ben je naast het uitkiezen van het geboortekaartje al bezig met de inrichting van de babykamer? Het is zeer smaakvol om de stijl van het geboortekaartje door te trekken in de babykamer. Ik schilder met alle liefde jouw speelgoedkist, stoeltje, loopfietsje of ander meubilair in de stijl van het geboortekaartje. Neem contact op voor meer informatie!

VOLG MIJN

KRAAMKADO!