Object Dit zijn dé trends voor geboortekaartjes op dit moment - Mijn Kraamkado

Dit zijn dé trends voor geboortekaartjes op dit moment

door | okt 4, 2019

Geboortekaartjes: ze zijn er in allerlei vormen en maten. Ieder heeft een eigen smaak, en daarom ziet ieder kaartje er toch nét wat anders uit. Wekelijks zie ik voor opdrachten genoeg geboortekaartjes voorbijkomen. Vaak is hier een bepaalde lijn in te zien, dus ik kan goed inschatten wat de trends van dit moment zijn! Welke stijl is jouw favoriet?

Silhouetten

Een silhouet is super tijdloos en heel beeldend voor op een kaartje. Zonder een foto te gebruiken, kan het kindje via een illustratie op het geboortekaartje worden afgebeeld. Daarbij kunnen er meer belangrijke elementen uit het gezin op een stijlvolle manier worden weergeven. Denk bijvoorbeeld aan het afbeelden van een huisdier, broer of zus, of een belangrijk element uit het leven van de ouders, zoals een auto.

Jungle

Blaadjes, blaadjes, blaadjes! De laatste tijd staat er bijna niets anders meer bij mij op de planning.  Ik zie dat de laatste tijd steeds vaker voor een stoere stijl wordt gekozen.  Vooral de combinatie met goud is een échte topper: zeer smaakvol en toch krachtig.

Pasteltinten

Naast de verschuiving naar stoerdere kaartjes, blijft de keuze voor zachte pasteltinten nog altijd populair. Deze kaartjes zijn tijdlozer en makkelijker toe te passen op bijvoorbeeld de babykamer. Daarnaast geeft het een wat meer luxe uitstraling, vooral in de combinatie met goud of zilver.

Hartjesregen & Sterrenhemel

Alhoewel hartjes en sterretjes al een hele poos populair zijn op kaartjes, zie ik het de laatste tijd vaker dan ooit. In de diepblauwe sterrenhemel is het bijvoorbeeld leuk om gebruik te maken van het sterrenbeeld van het kindje. Het ideale aan de hartjesregen is vooral dat de hartjes gemakkelijk dezelfde kleur kunnen krijgen als de rest van het ontwerp, zodat alles mooi op elkaar aansluit.

Iedereen heeft natuurlijk een hele eigen smaak, maar trends zijn altijd handig om inspiratie op te doen! Ben je naast het uitkiezen van het geboortekaartje al bezig met de inrichting van de babykamer? Het is zeer smaakvol om de stijl van het geboortekaartje door te trekken in de babykamer. Ik schilder met alle liefde jouw speelgoedkist, stoeltje, loopfietsje of ander meubilair in de stijl van het geboortekaartje. Neem contact op voor meer informatie!

VOLG MIJN

KRAAMKADO!