Object De babykamer aan laten sluiten aan het geboortekaartje - Mijn Kraamkado

De babykamer aan laten sluiten aan het geboortekaartje

door | okt 11, 2019

Het geboortekaartje geeft echt al een identiteit aan jouw pasgeboren kindje. Wat is er dan nou leuker dan die stijl doortrekken naar de babykamer? Zo wordt alles mooi één geheel. Ik geef graag wat tips op welke manier je dit kunt bereiken.

Kleurgebruik

Om de babykamer aan te laten sluiten aan het kaartje, is het belangrijk dat deze kleuren ook terug te vinden zijn in de kamer. De makkelijkste manier om dit te bereiken, is door de muren te verven of behangen in deze kleur. Mocht je dit nog te spannend vinden, dan kun je de kleur ook terug laten komen middels accessoires en meubilair.

Meubilair

Wist je dat je meubilair voor de kinderkamer helemaal om kunt laten toveren naar de stijl van het geboortekaartje? Denk aan een leuke speelgoedkist, een loopfietsje of een stoeltje. Dit kun je laten bedrukken, maar nóg leuker en persoonlijker is om het te laten beschilderen. Mocht je een meubelstuk geheel naar eigen wens willen laten beschilderen, dan doe ik dit graag voor je! Neem contact met me op.

Muurschildering

Een muurschildering is een stuk meer uitgesproken vorm om het geboortekaartje terug te laten komen op de babykamer. Dit vormt dé eyecatcher van de kamer. Mocht het ontwerp van het geboortekaartje niet helemaal geschikt zijn voor op de muur, denk dan eens aan een ander leuk figuur wat bij de rest van de inrichting past. Ik maak zelf ook muurschilderingen in de regio Noord-Limburg. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met met op!

YES! Met deze tips heb jij in een mum van tijd een babykamerinrichting waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Laat het genieten maar beginnen!

VOLG MIJN

KRAAMKADO!